Uw schilder uit de regio!

Houtrot Leiden

Houtrot Leiden

Bent u op zoek naar een bedrijf voor houtrot in Leiden en omgeving? Dan bent u bij Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalig schildersbedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Naast schilderwerk verzorgen wij ook complete woningrenovaties. Ons bedrijf werkt uitsluitend met flexibel en vakkundig personeel die met liefde het schildersvak beoefenen. Ook werken wij uitsluitend met duurzame materialen, waardoor u lang plezier heeft van het geleverde werk. Het meest werk wordt besteed in de particuliere sector, maar ook hebben wij opdrachtgevers in de zakelijke sector. Hierbij kunt u denken aan verenigingen van eigenaren, bedrijven, scholen, stichtingen.

Houten kozijnen

Veel mensen vinden houten kozijnen mooier dan kunstof kozijnen. Houten kozijnen hebben door weersomstandigheden zoals regen en zon veel te lijden. De laklaag verweerd door de zon en de regen maakt het hout nat. Als het hout nat wordt en het kan niet drogen dan ontstaan er schimmels. Die schimmels tasten het hardhout aan waardoor er houtrot ontstaat. Voorbeelden daarvan zijn bruinrot en witrot. Soms zijn ze zichtbaar op het oppervlak. Bruinrot is vaak bruin en kruimelig en witrot vaak vuilwit en sponzig. Houtrot is een goede voedingsbodem voor insecten die het hout eten en verteren. Het is daarom belangrijk om houtrot zo snel mogelijk aan te pakken. Dit kan door ons bedrijf voor houtrot in Leiden en omgeving.

Houtrot LeidenHoutrot behandelen

Ons schildersbedrijf kan voor u uw houtrot in Leiden en omgeving aanpakken. Dit doen wij door middel van een kwalitatief zeer goede en duurzame reparatie of deelvervanging. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd een vrijblijvende afspraak maar voor een adviesgesprek.

 

 

   Contact opnemen     zjschilderwerken.nl

Contactgegevens

Contactgegevens

Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken

Senecastraat 24

2314 BM Leiden

0619199663