Uw schilder uit de regio!

Houtrot reparatie Leiden

Houtrot reparatie Leiden

Zoekt u een bedrijf voor houtrot reparatie in Leiden en omgeving? Dan kunnen wij als schildersbedrijf veel voor u betekenen. Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken heeft veel ervaring met het verwijderen van houtrot. Met ruim 30 jaar ervaring en vriendelijk, representatief en flexibel personeel, die met liefde hun schildersvak beoefenen, staan we dagelijks voor u klaar voor een goed advies. We zullen als u dat wilt met u meedenken naar een goede oplossing. Tevens zijn wij een leerbedrijf waar stagiaires worden opgeleid voor het mooie schildersvak. Wij werken voor zowel particulieren als voor de zakelijke sector. Hierbij kunt u denken aan verenigingen van eigenaren, bedrijven, stichtingen en scholen.

Onderhoud van houtrot

Goed onderhoud is zeer belangrijk om houtrot te voorkomen. Vaak is slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk de boosdoener van beginnend houtrot. Het nadeel is dat u het zelf vaak niet kan herkennen en dat daar vakkundig personeel voor nodig is. Wat ook een grote boosdoener van houtrot is zon en regen. De zon verweert de laklaag en de regen maakt het hout vochtig. Als het hout erg nat wordt en het niet de kans heeft om droog te worden ontstaan er schimmels die het hout aantasten. Vergevorderde houtrot is vaak wel te herkennen. Ziet u barsten of blaasvorming in de verflaag, bruine of zwarte kleuren in het ongeverfde hout of ziet u dat delen van het hout los laat? Dan is er sprake van houtrot. U heeft dan een bedrijf nodig voor houtrot reparatie nabij Leiden.

Houtrot reparatie LeidenReparatie van houtrot

Wilt u uw houtrot zo snel mogelijk reparen of delen ervan vervangen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers voor een goed advies. U kunt dan het beste zo snel mogelijk een afspraak met een bedrijf gespecialiseerd in houtrot reparatie in Leiden. Van der Zeeuw en Jongmans Schilderwerken is gespecialiseerd in houtrot reparatie nabij Leiden.

Contactgegevens

Contactgegevens

Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken

Senecastraat 24

2314 BM Leiden

0619199663