Uw schilder uit de regio!

Schilder Oegstgeest

Schilder nabij Oegstgeest

Wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt renoveren en u heeft de tijd en/of kennis hier niet voor, besteed dan uw klus uit aan de schilder nabij Oegstgeest. Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken is een kleinschalig schildersbedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Vakbekwaamheid, service, nazorg, afspraken en advies zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij hebben professionele vakmensen in dienst die met liefde hun schilderwerk doen. Dat is hun prioriteit. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen, waardoor u lang kunt genieten van het geleverde werk. Onze meeste werkzaamheden bevinden zich in de particuliere sector, maar ook hebben we opdrachtgevers in de zakelijke sector. U kunt hierbij denken aan bedrijven, verenigingen, scholen, stichtingen, winkels/winkelketens.

Diverse werkzaamheden

Het renoveren van uw woning is geen leuke klus voor iemand die niet handig is. Daarom neemt de schilder voor Oegstgeest en omstreken het graag van u over om dit klusje voor u te klaren. Voor zowel het binnenschilderwerk als buitenschilderwerk bent u bij ons van harte welkom. Wij geven u graag een goed advies over traditioneel binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, houtrot, interieur- en kleuradvies. Minder bekend is de mogelijk om uw houtwerk door ons te laten spuiten. Dit gebeurt door middel van airmix.

Schilder OegstgeestAirmix

Wilt u liever uw muren of plafond laten spuiten? Dit kan de schilder nabij Oegstgeest ook voor u doen. Airmix is een applicatietechniek waarbij perslucht wordt toegevoegd, Hierdoor kan de druk worden verlaagd. Er ontstaat dan een kleine nevel spray. Bij de airmix spray wordt de lucht niet verwarmd.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

   Contact opnemen     zjschilderwerken.nl

Contactgegevens

Contactgegevens

Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken

Senecastraat 24

2314 BM Leiden

0619199663