Uw schilder uit de regio!

Schilder Wassenaar

Schilder Wassenaar

Als u op zoek bent naar een schilder nabij Wassenaar dan bent u hier op de goede plek. Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen, waardoor u lang kunt genieten van het geleverde werk. Het meeste werk wat wij uitbesteden is buitenschilderwerk, maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor binnen schilderwerk, houtrot, wandafwerking en airmix spuitwerk. Het grootste deel van onze werkzaamheden bevinden zich in de particuliere sector, daarnaast hebben wij ook opdrachtgevers in de zakelijke sector. Hierbij kunt u denken aan scholen, winkels, bedrijven, stichtingen.

Airmix spuitwerk

Wij bieden als schilder in Wassenaar ook airmix aan. Airmix kunt u onderverdelen in verf- en latex spuitwerk. Het voordeel  van airmix is dat u met zeer weinig nevel spray kunt spuiten, waardoor u goed kunt werken in bewoonde situaties. Muren met achtergronden zoals spachtelputz, granol en spac kunt u hierdoor heel makkelijk spuiten omdat het geen strepen of banen achterlaat. Nog een voordeel an airmix is dat het geen nare luchtjes achterlaat en het droogt heel erg snel.

Schilder WassenaarWandafwerking

Komt u er niet uit over een kleur of welke stijl u wilt? De schilder in Wassenaar geeft u een uitgebreid advies en opties over de afwerking van uw wanden en plafonds. U kunt hierbij denken aan traditioneel of modern behang, diverse soorten glasvezelbehang, spuitwerk, sierpleisters of sauswerk. Ons vakkundig personeel staat voor u klaar om met u mee te denken voor een mooi resultaat. Want is de klant tevreden dan zijn wij ook tevreden.

   Contact opnemen     zjschilderwerken.nl

Contactgegevens

Contactgegevens

Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken

Senecastraat 24

2314 BM Leiden

0619199663