Uw schilder uit de regio!

Schildersbedrijf Oegstgeest

Schildersbedrijf nabij Oegstgeest

Bij ons schildersbedrijf nabij Oegstgeest bent u op het goede adres als u op zoek bent naar een schildersbedrijf met veel deskundigheid en goede service. Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken is een kleinschalig bedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Onze vakmannen zijn vriendelijk en weten dat schilderwerk overlast met zich meebrengt. We werken daarom zo schoon mogelijk. Ook zijn wij een leerbedrijf waarbij we stagiaires de kans bieden om veel te leren over het schildersvak. Het meeste werk wat wij uitbesteden is in de particuliere sector, maar ook werken wij in de zakelijke sector. Hierbij kunt u denken aan winkels, bedrijven, verenigingen van eigenaren, stichtingen, beleggingsmaatschappijen en bedrijven.

Vakmensen

Wanneer u uw woning of bedrijfspand moet renoveren en u heeft hier de tijd en/of de kennis

niet voor, kunt u de klus uitbesteden aan ons schildersbedrijf nabij Oegstgeest. Eens in de drie tot vier jaar moet het buitenschilderwerk van uw huis gedaan worden. Eens in de 5 tot 6 jaar uw schilderwerk binnen in huis. Ons bedrijf levert maatwerk en tevens wordt er (indien gewenst) met u meegedacht. Als eigenaar van uw woning wilt u graag een mooi uitziend huis met een mooie kleur. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen, hierdoor kunt u lang genieten van het geleverde werk.

Schildersbedrijf OegstgeestHoutrot

Voor houtrot kunt u ook terecht bij ons schildersbedrijf nabij Oegstgeest. negen van de tien gevallen komen wij houtrot tegen in het schilderwerk. Wij kunnen dit kwalitatief zeer goed repareren of kunnen de rotte delen in het hout vervangen. Dit bespaart behoorlijk in de kosten. U hoeft dan geen nieuwe deuren en kozijnen te vervangen.

   Contact opnemen     zjschilderwerken.nl

Contactgegevens

Contactgegevens

Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken

Senecastraat 24

2314 BM Leiden

0619199663