Uw schilder uit de regio!

Schildersbedrijf Wassenaar

Schildersbedrijf nabij Wassenaar

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf nabij Wassenaar? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken heeft ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak. Omdat wij zoveel ervaring hebben zijn wij ook een erkend leerbedrijf waar wij stagiaires onze deskundigheid willen meegeven. Het meeste werk wat uitbesteed wordt, ligt in de particuliere sector. Daarnaast werken wij in de zakelijke sector. Hierbij kun je denken aan winkels, scholen, bedrijven, stichtingen, verenigingen etc. Onze producten zijn van kwaliteit. Service en nazorg is bij ons vanzelfsprekend. Werken met liefde voor ons schilderwerk, dat is echt onze prioriteit. Want bent u tevreden, dan zijn wij ook tevreden.

Schilderwerk buiten

Het meeste schilderwerk dat wij doen is buitenschilderwerk. Het is goed om uw houtwerk te beschermen tegen weersomstandigen. Kou, vocht en zon kan uw houtwerk aantasten. daarom is het belangrijk om uw houtwerk te onderhouden met een nieuwe laag verf. Schildersbedrijf wassenaar kan dit voor u regelen. Onze deskundige mensen werken met kwalitatief goede materialen en deskundigheid. Naast buitenschilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor traditioneel binnenschilderwerk, interieur- en kleuradvies.

schildersbedrijf wassenaarHoutrot

In veel gevallen komen we houtrot tegen in het schilderwerk. Ook dan bent u aan het goede adres bij schildersbedrijf Wassenaar. Wij frezen of zagen het rotte gedeelte uit tot aan het gezonde hout. Daarna komt er een duurzame reparatie of deelvervanging. Het voordeel hiervan is dat het heel veel kosten bespaard en vervalt u niet in het plaatsen van een nieuw kozijn, deur en binnenschilderwerk.

   Contact opnemen     zjschilderwerken.nl

Contactgegevens

Contactgegevens

Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken

Senecastraat 24

2314 BM Leiden

0619199663